Ανατροπή… Μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες…

Η "Ανατροπή", κλείνοντας πρόσφατα τις επισκέψεις της σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες της Σάμου, θέλει να ευχαριστήσει
όσους πολίτες παρευρέθηκαν σε αυτές, ώστε να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν και να συνομιλήσουν με βασικούς συνεργάτες της δημοτικής παράταξης.
Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει που η "Ανατροπή" είναι σε όλη την Σάμο και ενημερώνει τους πολίτες, αλλά η "Ανατροπή" θα συνεχίσει το έργο της. Μπορεί κάποιες παρατάξεις να εμφανίστηκαν δειλά, δειλά αντιγράφοντας αυτές τις κινήσεις, αλλά η "Ανατροπή" είναι χαρούμενη γι’ αυτό, διότι η επαφή στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντικό ζήτημα.
Η "Ανατροπή" θα συνεχίζει την βασική της δέσμευση, δέσμευση για επαφή με τους πολίτες, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Η "Ανατροπή" έκλεισε για άλλη μια φορά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τις επισκέψεις της αυτές, και βρέθηκε παντού.
Η "Ανατροπή" επισκέφτηκε τον Απρίλιο τους Σταυρινήδες, τη Χώρα, την Υδρούσσα. Τον Μάιο τους Αγίους Θεοδώρους, την Άμπελο, τους Κοσμαδαίους, τα Κουμαίικα, τον Παγώνδα. Τον Ιούνιο το Παλαιόκαστρο, τους Μαυρατζαίους, τη Λέκα, τα Κοντακαίικα. Τον Ιούλιο τα Μεσόγεια, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, το Πάνδροσο, τους Μύλους. Τον Αύγουστο το Νεοχώρι, τους Σπαθαραίους, τα Σκουραίικα. Τον Σεπτέμβριο τους Δρακαίους, το Άνω Βαθύ, την Καστανιά, τον Πλάτανο. Τον Οκτώβριο τον Άγιο Κωνσταντίνο, τους Κουμαραδαίους, τον Πύργο, τους Βουρλιώτες. Τον Νοέμβριο τον Μαραθόκαμπο, το Κοκκάρι, το Πυθαγόρειο, τους Μυτιληνιούς, τους Μανολάτες.

Η εμπειρία της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" είναι πλέον μεγάλη και τεκμηριωμένη. Η "Ανατροπή" μαζί με τους πολίτες, η "Ανατροπή" για τους πολίτες, είναι αυτή που θα φέρει την αλλαγή, την προοπτική, το όραμα, την αναβάθμιση του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου